ik denk aan kopen

dit wil ik kopen!Dit wil ik kopen!
Het begint meestal met een beetje rondkijken totdat ineens je hart sneller gaat kloppen.
Er staat een prachtig chalet net achter de Zeeuwse duinen met een makelaarsbord in de tuin.
“Dit wil ik !” denk je bij jezelf.
“Dit zou wel eens mijn 2e woning kunnen zijn”
.

Maar wat komt er dan bij kijken? Wat is de vraagprijs? Komen er nog kosten bij?
Wat zijn de kosten van een camping?
Allemaal vragen waar de stacaravanmakelaar het antwoord op weet. Hij is bekend met de markt, hij is de specialist. Bel gewoon eens voor een informatief praatje.

Geld
Garantie
Hebbes! Gekocht.... en verder?


rondje rijdenRondje rijden.
De beste indruk krijg je altijd op het plekje zelf. De luxe live beelden op deze site, van de te koop aangeboden objecten, maken al wel een duidelijke schifting wat in je smaak zou kunnen vallen.
Pik die juweeltjes eruit en plan eens een dagje in om langs de verschillende campings te rijden. Het is belangrijk dat je een goed gevoel krijgt op een plekje, het is immers voor jaren.

bel de stacaravanmakelaarWeet je niet waar te beginnen?

Bel dan eens naar de stacaravanmakelaar; hij kent de buurt. Blijkt je voorgevoel te kloppen en voldoet zowel de mobiele bungalow als het plekje aan je verwachtingen dan is het tijd om een bezichtiging af te spreken. Laat vooraf even weten dat je in de buurt bent dan kunnen we een afspraak maken voor een bezichtiging of een persoonlijk gesprek.

 


Soorten en merken.

Wij hebben voor iedere gezinssamenstelling het juiste vakantieverblijf. Stacaravans van aluminium, chalets van kunststof of hout, variërend van eenvoudig tot zeer exclusief.

stacaravan detailsStacaravans: kant-en-klaar genieten

Steeds meer mensen kiezen er voor om regelmatig van een korte vakantie te genieten.
En wat is er nu ontspannender om in een sfeervol, door goede ontwerpers ingericht verblijf, een paar dagen bij te komen van de dagelijkse gang van zaken en zelf te bepalen wanneer je komt en vertrekt?


De stacaravanmakelaar denkt er nét zo over en biedt u middels de verkoop van kant-en-klare stacaravans hét alternatief voor uw korte vakanties. Het onderscheid van stacaravans vinden we in de productiemethode. Van een stacaravan worden meerdere exemplaren tegelijkertijd gemaakt. Dit is uiteraard zeer gunstig voor de uiteindelijke verkoopprijs.
Een stacaravan is daarom een product waar binnen de grenzen van de fabrikant een aantal keuzes gemaakt kunnen worden. Vrijwel alle modellen zijn in diverse maten verkrijgbaar.
Bij enkele typen is er ook de keuze in kleur van in- en exterieur.
Vanouds worden stacaravans van aluminium gemaakt maar de laatste jaren zijn er prachtige modellen verkrijgbaar met een kunststof buitenzijde.
Een stacaravan is een zeer compleet product. Neem bijvoorbeeld de inrichting, de gordijnen, vloerbedekking en meubelen zijn al aanwezig. In sfeer is er behoorlijk wat keuze. Kies je voor een frisse, moderne Franse makelij of voel je je prettiger in de warme atmosfeer van de bekwame Engelse fabrikanten.
Het is helemaal aan jullie. De stacaravanmakelaar levert alle merken, soorten en keuzes.

De stacaravanmakelaar is een zeer actieve speler in de wereld van stacaravans.
Kom eens langs en beleef de verschillende mogelijkheden in de keuze van je stacaravan.

chalet detailsChalets: helemaal op maat gemaakt

De chalets worden, in tegenstelling tot stacaravans, geheel naar jullie wens gemaakt.
Bijna alles is mogelijk en daarom is er geen chalet hetzelfde. Iedere gezinssamenstelling brengt zijn eigen wensen mee en die wensen kunnen vervuld worden.
Vertoef je graag in de badkamer? Dan maken we die met extra comfort. Na de zomer het windscherm en strandspulletjes opbergen? Dan maken we graag een extra zolder in het chalet.
Wij inventariseren de wensen, maken een schets en besteden de bouw uit aan vakmensen.

De voornaamste reden dat er voor een chalet gekozen wordt is vanwege de goede kwaliteit. De isolatie is uitstekend, deuren zijn royaal en zwaar uitgevoerd, de keuken is degelijk en de tussenwanden zijn zeer stabiel. De buitenzijde is van hout, kunststof of het onderhoudsarme canexel. Kortom, een chalet voelt aan als een huis en daar is niets teveel mee gezegd.
Een nieuw chalet wordt zonder meubelen geleverd. Een enkele keer ook zonder stoffering. Dit heeft als voordeel dat je de ruimtes geheel naar eigen smaak in kan richten. Natuurlijk kan de stacaravanmakelaar je in contact brengen met de beste woninginrichters in de regio.
Kom eens langs en beleef de verschillende mogelijkheden in de keuze van jullie chalet.

Hier een goed voorbeeld zo'n traject loopt:Het verschil?
Het onderscheid tussen de stacaravans en chalets is het verschil in de productie-methode.
Stacaravans worden in grote aantallen tegelijk gemaakt en er zijn vrijwel geen veranderingen mogelijk. Het grote voordeel van een stacaravan is dat het doorgaans een heel uitgekiende indeling is met een smaakvol interieur.
Stacaravans worden voornamelijk geproduceerd in Engeland en Frankrijk.
Chalets daarentegen worden doorgaans in Nederland geproduceerd. Vrijwel ieder chalet is uniek vanwege de grote vrijheid in mogelijkheden en maten. De opdrachtgever kan dus het chalet echt “op maat” maken.
Het vakmanschap niveau ligt doorgaans erg hoog; dit is te zien aan de goede afwerking, zware materialen en prima isolatie.